Vi tilbyder et let og overskueligt forretningssystem

Vores unikke forretningssystem er udviklet med fokus på kundens behov. Vi arbejder papirløst og bestræber os på at minimere antallet af e-mails. Vi har derfor udviklet vores “dashboards”, hvor alle aktiviteter mellem os bliver visualiseret og prioriteret. Alle aktiviteter er klikbare direkte til det respektive audit. Det måtte være sig eventuelle afvigelser, dokumenter, næste audit dato, certifikatet eller andet.

Vores forretningssystem kan tilpasses fuldstændigt til dine behov for sagsbehandling. Uanset audittype er flowet opbygget på samme enkle måde (se billede). 

Vores IT-leverandør har sine servere i Sverige og er certificeret efter ISO9001: 2015, ISO14001: 2015, ISO45001: 2018 og IS027001: 2013. 

Log ind på dit ”dashbord” HER

Vores udviklingsmodel – De 7 ledelsesprincipper

Den udviklingsmodel vi arbejder efter i MONTHE Certificering hjælper dig med at forbedre og styrke forståelsen af, hvordan et effektivt ledelsessystem kan understøtte og udvikle virksomheden

Vores udviklingsmodel er baseret på de 7 ledelsesprincipper:

– Kundefokus

– Lederskab

– Medarbejder engagement

– Proces orientering

– Forbedringer

– Faktabaserede beslutninger

-Styring af relationer

Modellen giver din virksomhed mål at stræbe efter. Den giver dig ligeledes hjælp til at forbedre og styrke forståelsen internt for, hvordan et effektivt ledelsessystem understøtter og udvikler din virksomhed.